Convocatòria Mobile Week Catalunya 2023

Gràcies pel teu interès en la nova edició de Mobile Week Catalunya 2023! Per tal de participar, necessitem que completis el següents formulari.

Participar és molt senzill:

  1. Descarrega el formulari en word
  2. prepara les preguntes al document
  3. Enganxa les preguntes al formulari d’aquesta web
  4. Envia!

També pots respondre el formulari directament, però recorda que les teves respostes no es conservaran si tanques la pestanya del teu navegador o tens algun error en la connexió.

Moltes gràcies!

Informació de contacte

Informació del territori

Es pot participar de la Mobile Week Catalunya 2023 com a municipi, però també en col·laboració amb diversos municipis, com a comarca etc.
Nombre d'habitiants total del territori presentat. Es recomana als municipis de menys de 5.000 habitants organitzar una Mobile Week amb altres municipis a través del consell comarcal.
Explica'ns com és el teu territori: segments d'edat, sexe, nivell educatiu/formatiu...

Sobre l'edició de 2023

L’esdeveniment haurà de celebrar-se durant el període comprès entre el 27 de març i el 30 d'abril de 2023, ambdós inclosos. L’organització es reserva el dret de sol·licitar algun canvi en dates si fos necessari per raons de coincidència de diverses Mobile Weeks alhora, o altres activitats previstes
En el cas de diversos municipis, el nombre fa referència a la suma total d'activitats.
Siusplau, indiqueu el nombre total aproximat i enumereu els principals espais on es preveuen realitzar les activitats: centres cívics, centres de gent gran, universitats, centres d’estudis, teatres, ateneus, seus d'entitats…
Siusplau, indiqueu el nombre total aproximat i enumereu les principals institucions locals (entitats empresarials, educatives, culturals, TIC...) públiques i/o privades que s’involucraran en l’organització de la Mobile Week al vostre municipi/municipis.
El Family Day és una jornada específica d'activitats infantils i per a tota la família, que se celebra l'últim dia de la Mobile Week (de les dates que seleccioneu al teu territori). Compta amb una imatge gràfica específica.
La roda de premsa és el tret de sortida a la Mobile Week Catalunya, i compta amb la participació de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital. Aquest acte és complementari als actes de premsa que realitzi cada municipi.